Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo 164 Покупка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Опасен си
    Alfa Romeo 164 2.0 TS 1996g.

Comment

Re: Alfa Romeo 164 Покупка

Първоначално публикувано от niko_iotov
      Здравейте на всички от форума
      Мисля да си купувам тази седмица Alfa Romeo 164 150 к.с. 1996г.
      Искам да ме насочите какво главно да огледам и да тествам по нея при огледа.Кои са слабите и места ,на които да наблегна?!
      Всички ми казват,че се чупят много,но аз твърдо съм решил да стана собственик на тая Alfa
      БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

Comment

Първоначално публикувано от morkoviani
        Първоначално публикувано от niko_iotov
        Здравейте на всички от форума
        Мисля да си купувам тази седмица Alfa Romeo 164 150 к.с. 1996г.
        Искам да ме насочите какво главно да огледам и да тествам по нея при огледа.Кои са слабите и места ,на които да наблегна?!
        Всички ми казват,че се чупят много,но аз твърдо съм решил да стана собственик на тая Alfa
        БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
        Колега ,АЗ имам 4 АЛФИ и всичките се чупят и знаеш ли защо защото това е машина и когато не се поддържа се чупи , но когато се спазва необходимото обслужване , автомобилът е много по здрав от НЯКОЙ други НАРОДНИ МАРКИ (справка мойте АЛФИ -МНОГО -ГАЗ и не се трошат и при най звярската експлотация стига навреме да са обслужени поддържани , , и много приятно ще те изненада , това с което разполагаш Е АЛФА РОМЕО и ти пожелавам УСПЕХ
        -Аз си мисля нещо, мисля си .
        -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
        Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

И АЗ СЕ ЗДОБИХ НА СКОРО С 1 КРАСАВИЦА 164 2.0 T.SP И САМ АДСКИ ДОВОЛЕН ИМА СИ СИЧКО КОГА,КЛИМА ЕЛ.ПАКЕТ ЛЯТА ЯНТА 15 А И ВОЗИ МНОГО ЯКО И Е ВЗЕХ САМО ЗА 2000 ЛЕВА

Comment

DAI DA TI PRODAM MOQTA NEEE BENZIN AMA E 164 TD ;]

Comment

не

не благодаря ще зимам 166 ся моита е пазарих тая сутрин за 4500

Comment

prodavam 164 obslujena v mnogo dobro sustoqnie ot pld sum mnogo sum dovolen ot neq 2.0 156 hp vsi4ki ekstri kakto e normalno za tozi klas avtomobil no sega sum se naso4il kum 166 ta ako nqkoi se interesuva ot pld sum pi6ete mi na e-mail-a ako ima zainteresovani

Comment

Първоначално публикувано от Hateyouall
                  prodavam 164 obslujena v mnogo dobro sustoqnie ot pld sum mnogo sum dovolen ot neq 2.0 156 hp vsi4ki ekstri kakto e normalno za tozi klas avtomobil no sega sum se naso4il kum 166 ta ako nqkoi se interesuva ot pld sum pi6ete mi na e-mail-a ako ima zainteresovani
                  1.Това си е обява за продажба и си е за раздел Продава
                  2.Пиши на кирилица или ползвай конвертора
                  3. Някой мародеро ми се струва ще те скастри повечко
                  Поздрави
                  Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                  Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                  Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Working...
                  X